Erasmus + Makedonya Hareketliliği Videosu Yayında

10-14 Ekim 2022 tarihinde, Erasmus + "Green Energy - Green Life" projesi kapsamında Makedonya'da 5 ülkenin katılımıyla bir çalışma gerçekleştirildi. Bu çalışma kapsamında öğrencilerimiz Makedonya, İtalya, Romanya ve Bulgaristan'dan katılımcı öğrencilerin yanında ülkemizi temsil ederek başarılı sunumlar gerçekleştirdiler. Proje sunumları yanında ülkenin farklı bölgelerindeki enerji üreten fabrikaları ziyaret etme imkanı buldular. Proje yürütücüsü İngilizce öğretmenimiz Alp Demirci rehberliğinde görevli İngilizce öğretmenlerimiz Nagihan Güneş Duman ve M. Fatih Bıçakcı ile öğrencilerimiz Aylin Beyoğlu, Ayşe Naz Hatip, Esra Zeynep Bıyık, Meryem Işık ve Zeynep Begüm Dila Us verimli çalışmalar gerçekleştirdiler. Bu çalışmalarımızın özetleyen Türkçe ve İngilizce hazırlanmış videolarımızı beğeninize sunuyoruz.

Türkçe video link için TIKLAYINIZ!

İngilizce video link için TIKLAYINIZ!

Yayın: 19.01.2023 - Güncelleme: 19.01.2023 11:40 - Görüntülenme: 228