İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Eyüpsultan Camii'nde Buluştuk

Mesleki uygulama kapsamında öğrencilerimize cami ve cemaatle namaz bilinci kazandırmak amacıyla farklı sınıf seviyelerinden yaklaşık yaklaşık 60 öğrencimizin katılımıyla sabah namazında Eyüpsultan camiinde buluştuk. Namazımızı cemaatle eda edip, cami avlusunda belediyemizin ikramı olan çorba ile içimizi ısıttıktan sonra; Peygamber Efendimizin mihmandarı Eyüp Sultan hazretlerinin türbesini ziyaret edip, İslam tarihindeki önemi hakkında Meslek Dersleri öğretmenimiz Mehmet Seferoğlu tarafından bilgilendirildik. Son olarak cami ve türbe çevresindeki diğer tarihi yapıların önemini anlatan sunumu eşliğinde okulumuzun kıymetli tarih öğretmeni Fahri Celep'i dinleyerek uygulamamızı tamamlayarak Eyüp Belediyesi tarafından sağlanan servis araçlarıyla okulumuza geldik. Etkinliğimize katılan müdür yardımcılarımız Habibe Köse, Ayhan Gümüş ve Ercan Çınar'a, kıymetli hocalarımız Fahri Celep, Remziye Elmas, Ayşe Güdeloğlu, Fatma Zehra Ellü, Merve Özcan ve Mehmet Seferoğlu'na teşekkür ederiz.

07-03-2022

Yayın: 07.03.2022 - Güncelleme: 07.03.2022 20:18 - Görüntülenme: 412