SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN okulumuzu ziyaret ettiler. Ayrıca, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, İstanbul Valisi Vasip Şahin,Eyüp Kaymakamı Abdullah DÖLEK, Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ÖĞÜTÇÜ  ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi AYDIN  Cumhurbaşkanımıza eşlik ettiler. Okulumuz öğrencileri ve okulumuzda eğitim gören  Suriyeli öğrencilerimiz sayın Cumhurbaşkanımızı büyük bir çoşkuyla karşıladılar. Sayın Cumhurbaşkanımız konuşmasında İmam Hatip gençliğinin toplumun mihenk taşlarından biri  olduğu ve  ülkemizin geleceğini şekillendirmede büyük sorumluluk taşıdığını ifade etti.       Teşriflerinde dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN´a teşekkür ederiz.

Yayın: 09.05.2016 - Güncelleme: 08.10.2019 14:47 - Görüntülenme: 30631