Akademik takip komisyon topantımızı gerçekleştirdik.

Tem

tercih döneminde yüzyüze tercih danışmanlığı yapılacaktır.

Tem

Hafızlık Pekiştirme başvuru şartları : 8. sınıftan mezun, 01.01.2007 sonrası doğumlu ve hafızlık belgesi olmalı

Son başvuru tarihi 6 temmuz 2023.

Haz

Sınav sonuçları için TIKLAYINIZ.

Haz

Mümkün" projesi kapsamında okulumuz edebiyat öğretmenlerinden Neşe Kaya'nın rehberliğinde 11C Sınıfı öğrencileri tarafından edebiyat dergisi hazırlanmıştır. "KISMEN EDEBİYAT-GEZİ" adlı edebiyat dergisinin içeriğini oluşturan 11C Sınıfı öğrencilerimize ve yayına  hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimiz  ZİŞAN HASBAL, SENA NUR ADAM ve EDA  AKDEMİR' e teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz öğrencilerinden gönüllü ve istekli 6 öğrencimiz ile beraber 40 Hadis yarışmasına hazırlık ve çalışmalar yapılmıştır. Bu çalışmalarımızın sonucunda okulumuzu yarışmada temsil etmek üzere Edanur Atik isimli öğrencimiz seçilmiştir. Kendisine başarılar dileriz.

Haz

2022 LGS'de başarılı olmuş öğrencilerimizle 8. Sınıf LGS'ye hazırlanan öğrencilerimizi buluşturduk. Karşılıklı bilgi ve tecrube paylaşımı ile öğrencilerimizin sınav kaygısına olumlu etkilerini gözlemledik.

Haz

İslam medeniyetinin kadim şehri Kudüs ile ilgili Kudüs Uzmanı Araştırmacı Yazar Musa Biçkioğlu tarafından öğrencilerimize seminer verildi.

Haz

Edebiyat Sokağı çalışması okulumuzda gerçekleştirildi. Türk Dili ve Edebiyatı branş öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin emekleriyle okul koridorlarımız görsel açıdan bilgilerle donndı.

Haz

Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü münasebeti ile şehitlerimizi anma programı düzenledik. Öğrenci ve öğretmenlerimizin katkılarıyla Kur'an-ı Kerim tilaveti, Çanakkale ortamını en iyi anlatan şiirler, Çanakkale türküleri okundu; sinevizyon gösterisi gerçekleştirildi.

May

Mümkün" projesi kapsamında okulumuz edebiyat öğretmenlerinden Neşe Kaya'nın rehberliğinde FS 10B Sınıfı öğrencileri tarafından edebiyat dergisi hazırlanmıştır. "Karala-ma" adlı edebiyat dergisinin içeriğini oluşturan FS10B Sınıfı öğrencilerimize ve yayına  hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimiz  ZEYNEP NUR ÜNAL ve ZEYNEP VATANSEVER' e teşekkür ederiz.

May

5. Sınıf Kabul Sınav Sonuçları için Tıklayınız.

11 Haziran 2023 Tarihinde 2. Sınavımız gerçekleşecektir.

May

03 Mayıs 2023 Çarşamba günü Genç Nida Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması 74. Bölge Finali İstanbul Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

7-A sınıfından öğrencimiz Ebrar Zeynep Kahya bölge ikincisi olarak yarışmayı tamamlamıştır. Kendisini ve kıymetli öğretmenimiz Nuray Ulusoy’u tebrik eder, başarılarının devamını dileriz

Nis

Vatan ve mukaddesat uğruna şehit olan eğitimcilerimiz, okulumuz konferans salonunda düzenlediğimiz programla yad edildi. Programa eğitimci yazar Reşat GÜREL konuk edildi. Çanakkale Savaşı'nda şehit düşmüş Hasan ETHEM'in annesine yazdığı mektubun okunması duygulu anlar yaşattı.